Transport

Livrarea la domiciliu :


Termenul de livrare va va fi comunicat de catre departamentul de livrare al Livoli si variaza de obicei intre 24 ore si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile.
Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii dvs. sau, in cazul comenzilor platite prin OP, cu momentul incasarii banilor.

In cazul comenzilor care contin mai multe produse, in functie de locatia acestora in reteaua Livoli, exista posibilitatea sa livram in mai multe etape, pentru a diminua termenul de livrare.
Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor in intervalul orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic impreuna cu echipele de livrare.

Taxe de livrare:
- GRATIS - pentru comenzile din Bucuresti, dar mai mari de 200 lei. Pentru comenzile de sub 200 lei se va percepe o taxa de transport de 20 lei.
- transportul produselor in judetul Ilfov ,va fi efectuat direct de catre Livoli , la o distanta mai mare de 2 km de Bucuresti se plateste suplimentar un tarif de 1.5 lei/km (tur & retur)
- pentru restul de localitati , transportul se va efectua prin Nemo Express in maxim 24-48 ore , plata se poate face ramburs direct la curier , pretul transportului difera in functie de greutatea produsului si de destinatia acestuia .

Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati unul din operatori .
pixuri si tricouri personalizate - materiale promotionale
pixuri si tricouri personalizate - materiale promotionaleCopyright © 2011-2014 Livoli Electrocasnice