Cum cumparComanda online:

Alegeti produsele > Adaugati produsele in cos >Completarea datelor personale pentru crearea unui cont si a unei parole > Completati datele de livrare, facturare > Alegeti modalitatea de plata>Trimiteti comanda


Cum cumpar?

Pentru alegerea produselor dorite puteti folosi atat bara de meniu din stanga, verticala cat si facilitatea de cautare rapida cu ajutorul codului de produs pe care il tastati in casuta din coltul din stanga sus. Produsele noastre sunt ordonate pe Categorii principale (Electronice, Electrocasnice, IT, Home Comfort,Telecom&GSM,Scule Electrice), categorii si sub-categorii.
Puteti de asemenea selecta cu ajutorul filtrelor produse, avand anumite caracteristici(marca, pret, etc.)
Urmeaza parcurgerea celor 3 pasi ai cosului de cumparaturi:


Comanda

Pasul 1: Editarea cosului

-Odata ales produsul dorit apasati butonul 'Adauga in cos' din dreptul produsului care doriti sa il cumparati.Pentru a cumpara mai multe produse diferite, apasati butonul 'Continua'.Daca doriti sa renuntati la un produs din cosul de cumparaturi , bifati casuta din stanga produsului si apasati butonul 'Actualizeaza'.
Pasul 2: Inregistrarea / Autentificarea

-Urmatorul pas este 'Trimite comanda' In cazul primei cumparaturi de la livoli.ro,trebuie sa va creati un cont prin completarea datelor dumneavoastra personale daca doriti si ale firmei, o adresa de e-mail valida si o parola, care va vor fi necesare de fiecare data cand veti face cumparaturi pe livoli.ro,apasand butonul 'Continua' din stanga.

-sau introduceti adresa de email + parola - in cazul in care ati mai cumparat de la livoli.ro


Pasul 3: Confirmarea comenzii

- introduceti datele de facturare, daca sunt diferite de adresa contului dvs.
- selectati sau introduceti adresa de livrare,
- alegeti modalitatea de plata preferata,numerar sau OP
- verificati datele personale si plasati comanda

- Daca trimiteti comanda, intre orele 09-17 veti fi contactat de catre operatorii nostrii in aceeasi zi, iar daca comanda va fi trimisa dupa ora 17 veti fi contactat a doua zi dimineata pentru a confirma pretul, disponibilitatea produselor comandate si pentru stabilirea detaliile de livrare.Produsele se vor comanda si onora in limita stocului disponibil.
pixuri si tricouri personalizate - materiale promotionale
pixuri si tricouri personalizate - materiale promotionaleCopyright © 2011-2014 Livoli Electrocasnice